Transforming IT promises into HR value.

Together, we build your tomorrow’s HRIS

News

Wie zijn wij ?

We zijn een team van 40 vakmensen die gespecialiseerde informaticatools voor human resources uitrollen en onderhouden. We stellen al onze expertise ten dienste van HR- en IT-managers door hen dagelijks te begeleiden. Samen met hen bouwen we de tools die ze nodig hebben om hun ambities te ondersteunen.

Diensten

HR-managers moeten heel wat uitdagingen aangaan. Hun missie omvat zowel een onberispelijke administratie als de jacht op talent. Daarbij komt vandaag nog de technologische revolutie van cloud computing. Op al deze domeinen kunnen wij u helpen en oplossingen voorstellen.

Projecten

Uw informaticaoplossing uitrollen op maat van uw bedrijf en uw ambities, binnen een transparante aanpak wat betreft de termijnen en het budget.

Maintenance & support

Erover waken dat uw oplossing, ook als ze eenmaal opgeleverd is, blijft evolueren naargelang uw noden, de wettelijke vereisten, …

Apps

Tools bedenken die u onderscheiden van uw concurrenten en beantwoorden aan uw specifieke noden.

Outsourcing

De globale of gedeeltelijke verantwoordelijkheid voor het beheer van uw informaticatool uitbesteden, zodat u zich met een gerust hart op uw eigen vak kunt concentreren.

Technologies

Ook al liggen technologische tools aan de basis van revolutionaire evoluties, ze zijn in de eerste plaats bedoeld om u te helpen efficiënter te werken en u te concentreren op wat echt telt binnen uw bedrijf: uw mensen. We hanteren de beste tools op de markt en waken erover dat u kunt rekenen op hun volledige potentieel: SAP HCM, SAP SuccessFactors aangevuld met onze eigen tools, accelerators en connectors. We installeren en onderhouden ook het HR Access platform.

Werken bij

Toetreden tot een groep van veeleisende experts

Onze waarde voor onze klanten ligt in de beheersing van de technologie en de kennis van hun vakgebied. We hechten enorm veel belang aan bekwaamheid en kennis. Tegelijk geloven we in de waarde van een netwerkbedrijf, waar de uitwisselingen tussen collega’s bovenop de opleiding iedereen verrijken.

Een bedrijf op mensenmaat

We zijn een klein bedrijf en daar gaan we prat op. Voor ons betekent dat flexibiliteit, de mogelijkheid om een eigen plaats te vinden en de kans voor onze medewerkers om zich te ontwikkelen naargelang hun affiniteiten… in de geest van de beste vaklieden.

Traditionele codes doorbreken

Professioneel werken impliceert niet noodzakelijk werken in een maatpak en een das. Het is niet strijdig met het ontstaan van een teamspirit of een vriendschappelijke sfeer en een relaxt klimaat buiten de piekmomenten. Dat zit zelfs in onze genen.

Wilt u graag meer weten over Persolis ?

Geef ons dan de kans te tonen wie we zijn. Neem de tijd om ons te schrijven, we zullen u graag zo snel mogelijk antwoorden.