PERSOLIS
lignes-head

De digitale transformatie van uw HR-processen
tot een succes maken

Inzicht in
uw uitdagingen

Wilt u de ervaring van uw werknemers verbeteren door hun meer flexibiliteit en autonomie te geven via uw HR-beheersysteem?

Oplossingen op maat definiëren

Ons team van deskundigen staat tot uw beschikking om een innovatieve visie te ontwikkelen en de HR-ervaring van uw medewerkers te optimaliseren, terwijl u tegelijkertijd voldoet aan de eisen van de markt.

Profiteer van meer dan 15 jaar ervaring

Elk project dat we ontwikkelen is uniek. Een kans om nieuwe combinaties van digitale producten en diensten te implementeren om uw HR-uitdagingen aan te gaan.

Ons DNA

Ik zie ons als echte vaklieden. Ik associeer dit begrip met toewijding aan knowhow, een instelling die iedereen in staat stelt te groeien binnen een hecht team, en een echt engagement om oplossingen te vinden die aangepast zijn aan de vaak specifieke behoeften van onze klanten. Deze visie op ons bedrijf vormt de kern van onze bedrijfscultuur.

Amélioration de la gestion des ressources humaines

Over Persolis

Wij zijn een team van experts in SAP HCM en SAP SuccessFactors technologieën die zich inzetten om bedrijven te helpen bij de succesvolle digitale transformatie van hun processen voor personeelsbeheer.

Bij Persolis hebben we altijd de nadruk gelegd op knowhow. Als nichebedrijf met een zeer hoge specialisatiegraad kunnen wij onze klanten maximale flexibiliteit garanderen, de mogelijkheid voor elk van onze medewerkers om hun plaats te vinden en zich te ontwikkelen. Met de instelling van de beste vaklieden, in dienst van de meest veeleisende bedrijven.

Onze certificeringen

Persolis beschikt over meer dan 35 certificeringen waaruit blijkt dat we de volledige SAP HCM en SAP SuccessFactors scope beheersen.

Logo SuccesFactors
SAP SuccesFactors

Onze klanten

Zij schenken ons hun vertrouwen!