PERSOLIS
lignes-head

Over Persolis

Expertise in SAP HCM-technologieën in een menselijk en gebruiksvriendelijk project.

Persolis, opgericht in 2006, was aanvankelijk het initiatief van een groep SAP HCM-technologie-experts die een gemeenschappelijk project wilden opbouwen op basis van twee belangrijke motivaties: het delen van expertise en het creëren van een menselijk en vriendelijk project. Deze twee dimensies vormen vandaag nog steeds het DNA van Persolis en worden geïllustreerd door tastbare elementen.

Collectieve intelligentie

De aandeelhouders van het bedrijf zijn nog steeds actief, altijd in contact met klanten en adviseurs. De nadruk blijft liggen op uitwisseling, samenwerking en het delen van expertise en ervaring met SAP HCM-technologieën.


Groei van het bedrijf

Persolis vertegenwoordigt bijna 60 mensen. Onze groeiambities zijn groot, en altijd met respect voor onze waarden, die een prioriteit blijven. Wij worden als partner erkend door de belangrijkste spelers op de markt van HR-beheersystemen, te beginnen met SAP, dat ons de distributie en implementatie van zijn oplossingen toevertrouwt.

Relaties met onze klanten

Waar we het meest trots op zijn, is de relatie die we met onze klanten hebben opgebouwd. Grote namen vertrouwen ons voor het implementeren, beheren, migreren en uitbreiden van hun HR-systemen, zowel op SAP HCM als SAP SuccessFactors, voor processen die zo cruciaal zijn als payroll of zo strategisch als talentmanagement.

Klantervaring staat centraal in onze visie

Omdat we geloven in de capaciteit van elk van onze collega's, en hetzelfde vertrouwen hebben in onze klanten, slagen we erin om samen ambitieuze digitale HR-processentransformatieprojecten uit te voeren, met een continue verbeteringsaanpak en een langetermijnvisie. Op basis van deze solide resultaten willen wij onze ontwikkeling vandaag voortzetten. Wij streven naar diversiteit in ons talent en aanbod om onze cliënten beter van dienst te kunnen zijn.

Conseil en systeme de gestion RH

De waarden van Persolis

Voortdurende verbetering

Wij geven onze klanten en medewerkers de kans om te groeien. Evolueer door moderne hulpmiddelen aan te bieden die voortdurend worden verbeterd. Evolueren door voort te bouwen op de gezamenlijke aanpak, het delen en de saamhorigheid die net zo belangrijk zijn als expertise.

Flexibiliteit

Onze servicemodellen zijn flexibel, om zo goed mogelijk aan uw behoeften en markttrends te voldoen. Onze HR-aanpak is flexibel, om iedereen een passend antwoord te bieden, met inachtneming van gelijkheid.

Betrokkenheid

Wij streven naar het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten en werknemers op basis van vertrouwen. Nabijheid is een belangrijke factor in het engagement van Persolis.


Laten we samen uitzoeken hoe we uw personeelsmanagementsysteem kunnen optimaliseren.