Over Persolis

De expertise van SAP HCM technologie ten dienste van een project voor mensen dat bovendien gebruiksvriendelijk is.

Persolis dat opgericht werd in 2006, is ontstaan uit het initiatief van een groep SAP HCM-technologie-experts die een gemeenschappelijk project wilden opbouwen op basis van twee belangrijke motivaties: het delen van expertise en het creëren van een mens- en gebruiksvriendelijk project. Deze twee dimensies vormen vandaag nog steeds het DNA van Persolis en zijn nog steeds voelbaar in verschillende elementen.

Collectieve intelligentie

De aandeelhouders van het bedrijf zijn nog steeds actief binnen het bedrijf en staan nog altijd in contact met klanten en consultants. De nadruk blijft liggen op uitwisseling en samenwerking, alsook het delen van expertise en ervaring met SAP HCM-technologieën.

Groei
van het bedrijf

Persolis vertegenwoordigt ongeveer 45 mensen. Onze groeiambities zijn groot, maar altijd met respect voor onze waarden, die een prioriteit blijven. Wij worden als partner erkend door de belangrijkste spelers op de markt van HR-beheersystemen, te beginnen met SAP, dat ons de distributie en implementatie van zijn oplossingen toevertrouwt.

Klantenrelaties

Waar we het meest trots op zijn, is de relatie die we met onze klanten hebben opgebouwd. Grote namen rekenen op ons voor het implementeren, beheren, migreren en uitbreiden van hun HR-systemen, zowel op SAP HCM als SAP SuccessFactors, voor processen die zo cruciaal zijn als payroll of zo strategisch als talentmanagement.

Klantervaring staat centraal in onze visie

Omdat we geloven in de capaciteit van elk van onze collega's en hetzelfde vertrouwen hebben in onze klanten, slagen we erin om samen ambitieuze digitale transformatieprojecten voor HR-processen uit te voeren, met het oog op een permanente verbetering en in het kader van een langetermijnvisie. Op basis van deze solide resultaten willen wij onze ontwikkeling vandaag voortzetten. Wij streven naar diversiteit in ons talent en ons aanbod om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn.

De waarden van Persolis

Voortdurende verbetering

Wij geven onze klanten en medewerkers de kans om te groeien. Evolueren door moderne tools aan te bieden die voortdurend worden verrijkt. Evolueren door voort te bouwen op samnwerking, gedeelde kennis en ervaring, maar ook samenhorig, kwaliteiten die net zo belangrijk zijn als expertise.

Flexibiliteit

Onze servicemodellen zijn flexibel, om zo goed mogelijk aan uw behoeften en markttrends te beantwoorden. Onze HR-aanpak is flexibel, om iedereen een passend antwoord te bieden, met inachtneming van gelijkheid.

Betrokkenheid

Wij streven naar het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten en werknemers op basis van vertrouwen. Nabijheid en verbinding is een belangrijke factor in het engagement van Persolis.

Laten we samen uitzoeken hoe we ons kunnen toeleggen
op de optimalisatie van uw personeelsbeheersysteem.