PERSOLIS
lignes-head

Onze diensten

Bij Persolis

Wij bieden u een reeks diensten aan in verband met uw SAP HCM- of SAP SuccessFactors-tools. Of u nu behoefte heeft aan deskundig advies, een uitbestedingsdienst voor het technisch onderhoud van uw platform, versterking om het onderhoud uit te voeren of zelfs om het te bedienen, wij zoeken samen met u naar de juiste aanpak.

Consulting

Ons team van architecten staat tot uw beschikking om u te helpen een globale of gerichte digitaliseringsstrategie voor uw human resources te bepalen. Onze aanbevelingen houden rekening met uw bestaande systemen, uw middelen, uw deadlines en uw toekomstige doelstellingen. Onze aanpak bestaat erin dit advies te vertalen in projecten en u de managementtools aan te bieden om te innoveren, te optimaliseren en de volledige waarde uit een HR-tool te halen. Dit geeft uw bedrijf de zichtbaarheid die het nodig heeft om gelijke tred te houden met veranderingen in IT-systemen en HR-trends.

Consultance RH - Outils ressources humaines Developpement & conseils
développements sur mesure - Plateforme SAP Projet RH expertise

Projecten

Er is geen betere strategie dan een strategie die haar resultaten bewijst. Ons delivery team is gespecialiseerd in de operationele implementatie van uw HRIS projecten, of het nu gaat om een complete SAP HR suite, specifieke modules waaronder payroll, integraties van tools van derden of ontwikkelingen op maat. Onze aanpak is soepel en flexibel, van “plug & play” tot “op maat”, met de vaste wil om budgetten en deadlines te respecteren.

Onderhoud & exploitatie

Moet u uw IT- of HR-team versterken om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen? Onze consultants staan dagelijks voor u klaar. Wij bieden u het juiste profiel voor uw situatie, op de juiste tijdstippen, voor de duur die u wenst. Wij integreren uw teams en delen uw operationele uitdagingen, of het nu gaat om het uitvoeren van een loonlijst of het maken van updates voor uw SAP HCM en SAP SuccessFactors platform.

plateforme SAP HCM et SAP SuccessFactors  Maintenance & Developpement - Persolis
Services de maintenance de votre plateforme RH - Persolis

"All in" outsourcing dienst

Bij Persolis weten we dat focussen op uw core business uw prioriteit is. Daarom bieden wij onze onderhoudsdiensten voor uw HR-platform ook all-in aan. Wij zorgen voor alles, met een toegewijd team.

Een team van enthousiaste experts tot uw dienst

De kwaliteit van onze diensten is vooral een kwestie van menselijke kwaliteiten, luisterbereidheid en betrokkenheid. Ons team brengt onze knowhow dagelijks in de praktijk en streeft voortdurend naar uw tevredenheid. Wij zijn meer dan experts in technologie en IT-projecten. Wij zijn een hecht en gemotiveerd team, met een verscheidenheid aan profielen en ervaring om zo goed mogelijk aan uw verwachtingen te voldoen en een langdurige relatie op te bouwen.

Experts RH - Consultants en technologie et projets IT - Ressources Humaines Ressources Humaine