Onze diensten

Diensten

Welke samenwerkingsformule om uw doelstellingen te bereiken? Voor Persolis is geen moeite te veel.

Projectbeheer

Als onderdeel van een project bouwen we samen met u de tool die aangepast is aan uw behoeften en engageren ons formeel met betrekking tot de aan te bieden functies, het budget en de planning.

Persolis is de enige Belgische dienstverlener met een geïntegreerd aanbod, door de administratieve en talentmodules van SuccessFactors te koppelen aan de Employee Central Payroll-tool van Partena. De Persolis-methodologie is gebaseerd op tools die ontwikkeld werden door publishers, om vervolgens te worden verrijkt met onze ervaringen en onze specifieke expertise in HR-management, evenals door onze eigen toepassingen die te danken zijn aan de aanzienlijke investeringen samen met onze partner Partena.

Onderhoud & ondersteuning

HR is een levende aangelegenheid! Uw HR-platform moet in hetzelfde tempo evolueren als de verwachtingen van uw werknemers en “wendbaar” blijven om zich te kunnen aanpassen aan de evoluerende regelgeving.

De HR-afdeling moet niet meer alleen zorgen voor de continuïteit van een reeks essentiële diensten, zoals het beheer van de payroll, maar moet ook de dynamiek van verandering in het bedrijf stimuleren en tools bieden die de ontwikkeling van werknemers en de flexibiliteit van de organisatie verbeteren.
Het onderhoud van uw SuccessFactors-platform omvat met name speciale diensten voor het bewaken, analyseren, voorbereiden en implementeren van halfjaarlijkse releases.

Outsourcing

De trend wordt versterkt door de opkomst van ‘Cloud’ tools: veel bedrijven willen zich focussen op hun core business en het beheer van de menselijke aspecten. Daarom beslissen ze om het beheer van hun HR-platform toe te vertrouwen aan een externe partner. Door de cultuur van “software as a service” hoeft u zich alleen zorgen te maken over de eindwaarde die de oplossing oplevert. In zo’n context handelt het Persolis-team op een volledig transparante manier, alsof het deel uitmaakt van uw eigen organisatie. Met optimale flexibiliteit.

Training & Coaching

Onze expertise delen zit in ons DNA. Persolis versterkt specifieke technische opleidingen en organiseert praktische sessies rond het gebruik van de tools die we uitrollen. Indien nodig worden die aangevuld met coaching op maat, zodat u over een maximale autonomie beschikt.