Wie zijn wij? Persolis: historiek

Persolis werd opgericht in 2006 met het idee om een netwerk te creëren van onafhankelijke experts in SAP HCM-technologie die een professionele en vriendelijke werksfeer zoeken. Sinds die tijd is aan de basis niets veranderd. We zijn gegroeid door onze expertise in HR-technologieën te verdiepen, door partnerships te sluiten met sleutelspelers in de HR-business in België, zodat de oplossingen die we bieden het best beantwoorden aan de behoeften van de markt.

Ook nu we meer dan vijftien jaar bestaan en de kaap van 45 consultants hebben gerond, geven we nog steeds de voorkeur aan gedeelde knowhow, vriendelijkheid en wederzijdse hulp in plaats van te gaan voor concurrentie of winstbejag. Ook openheid en onafhankelijkheid zijn vaste waarden. Persolis blijft een niche bedrijf met een hoge mate van specialisatie en gaat daar prat op. Onze beperkte omvang gaat voor ons samen met maximale flexibiliteit, de mogelijkheid voor iedereen om zijn eigen plek te vinden en zich te ontwikkelen volgens zijn eigen affiniteiten, zoals de beste vaklui dat doen ten dienste van de meest veeleisende bedrijven.

Onze partners

In 2015 ging Persolis een strategische alliantie aan met een grote speler voor de Belgische loonadminstratie: Partena Professional. Vertrekkende van gedeelde waarden belichaamt deze alliantie onze gemeenschappelijke wens om de Belgische markt een HR-aanbod aan te reiken dat het beste technologisch platform combineert met de lokale kenmerken en de best practices op het vlak van HR, voor een volledige waaier van HR-diensten.

Natuurlijk vormen onze partnerships met SAP en SuccessFactors de basis van al onze dagelijkse activiteiten. Doordat we deze platformen beheersen, is onze aanpak ongetwijfeld DE benchmark binnen de markt van HR-platformen wereldwijd en in België in het bijzonder.

Onze engagementen

De visie die Persolis heeft ontwikkeld is simpel: we willen het leven gemakkelijk maken voor medewerkers, managers en HR-afdelingen die ons vertrouwen. Het is aan ons om digitale oplossingen te implementeren op basis van een perfecte mix van technologie en service om te voldoen aan de verwachtingen en visie van onze klanten.

De missie van ons team is om HR-afdelingen te helpen bij hun bedrijfsondersteunende aanpak en hun digitaliseringsprojecten. We willen de werknemerservaring verbeteren en ieders betrokkenheid vergroten door de digitale transformatie van HR-processen.

Vooruitgang

We helpen onze klanten te groeien en we evolueren door een proces van voortdurende verbetering.

Flexibiliteit

we zijn voorstander van transparante communicatie en het delen van ideeën. We passen onze werkwijze aan de cultuur van onze klanten aan.

Z

ENTHOUSIASME

we luisteren naar onze klanten, we willen mee onze schouders zetten onder hun uitdagingen en we proberen altijd hun verwachtingen te overtreffen.

Bettrokenheid

We willen onze relaties opbouwen op basis van vertrouwen en wederzijds engagement.

Ten slotte willen we bij Persolis de traditionele codes doorbreken … Professioneel werken heeft niets te maken met een dresscode en kan bij ons enkel in het kader van een waarachtige teamspirit en een kameraadschappelijke sfeer. Ook dat maakt dat we de drukke periodes heel sereen doorstaan.