Versterk het Persolis-team

De gemeenschap eerst. We zullen samen proberen de clichés te vermijden en te delen wat echt belangrijk voor ons is, in de hoop dat ook u overtuigd zult zijn van het model dat we aanbieden. Wederzijdse bijstand en autonomie zijn twee fundamentele waarden die ons bij Persolis inspireren, zodat elk lid van ons team unieke expertise kan ontwikkelen en kan uitgroeien tot een referentie binnen ons vakgebied.

Het is belangrijk om tot het uiterste van uw missie te gaan bij collega’s en natuurlijk ook bij onze klanten!

Wie de rangen van het Persolis-team vervoegt, geeft aan het beste van zichzelf te willen geven om te komen tot de beste kwaliteit en een professionele aanpak, maar tegelijk wil werken in een sfeer waar het menselijke aspect primeert.

Lees ook: Persolis’ waarden en engagementen tegenover zijn klanten en medewerkers

Wij werven aan : solliciteer nu!

Bent u het eens met ons project? Denk je dat jij het talent bent dat we missen in het avontuur?

Wij zijn actief op zoek naar zowel Junior als Medior/Senior talenten om ons team te verrijken.

Ontdek de open posities:

SAP Payroll Consultant (V/M/X)
Developer (V/M/X)

Indien u niet zeker bent of u volledig beantwoordt aan de voorgestelde profielen, maar u bent toch geïnteresseerd in ons project, stuur ons dan uw spontane sollicitatie per e-mail naar recruitment@persolis.be

Als student of pas afgestudeerde, openen wij de deur naar uw eerste beroepservaring

Wij behandelen alle aanvragen met dezelfde aandacht. Tot ziens ….

Onze tools en persoonlijke ontwikkelingstrajecten

Opleiding en persoonlijke ontwikkeling zijn ongetwijfeld de belangrijkste pijlers van de manier waarop we HR benaderen. Het is ook een dubbele verbintenis die we aangaan tegenover degenen die zich bij Persolis-team aansluiten. Dankzij de training die we organiseren voor alle nieuwkomers en de ondersteuning van een mentor die u zal begeleiden, ontwikkelt u vaardigheden en leert u de tools die we voor onze klanten implementeren beheersen. Van u verwachten we een stevige hoeveelheid autonomie en de verantwoordelijkheid te bepalen op welke gebieden u vooruitgang wilt / moet boeken. Persoonlijke ontwikkeling is een gedeelde wens en het onderwerp van constante dialoog … En we zijn altijd bereid er met elk teamlid over te praten.