Boost uw payroll in de cloud met SAP SuccessFactors

Er bestaat vandaag een echt geloofwaardig alternatief voor de klassieke payrollsystemen van de sociale secretariaten: SuccessFactors, de payrollfunctie in de Employee Central Payroll module. Die zorgt voor een heuse revolutie vanwege zijn toegankelijkheid en automatisering.
Het is bovendien meer dan een payroll, het is een volwaardige component in uw HR-computersysteem.

1. Gebruikerservaring is een prioriteit

Voortaan is het mogelijk om de user experience op de eerste plaats te zetten, zelfs als het om de payroll gaat.
Door de payroll te beheren in SuccessFactors zijn alle betalingsgegevens op elk moment beschikbaar op eender welk toestel en voor al uw medewerkers. U kunt rekenen op geavanceerde technologie die heel wat hindernissen vermijdt, terwijl u beslist welke informatie u wilt tonen.

Voor uw HR- en payroll-managers is het een troef: ze beheersen het hele payrollproces van a tot z, ze krijgen een beter zicht op fouten en de oplossing ervan: aldus is het afgelopen met de ontoegankelijke zwarte doos op het moment van de afsluiting.

Tot slot krijgen uw managers rechtstreeks toegang tot de gegevens van hun teams, voor een transparanter beheer dat dichter bij de praktijk staat.

2. De payroll is een onderdeel van HR-management

Wie met het payrollsysteem van SAP in SuccessFactors werkt, kiest voor een volledig geïntegreerd HR-platform. Daarmee komt een einde aan een parallel beheer van de payrolldata en de talentgegevens van uw medewerkers.
Tot dusver konden personeelsdiensten de payrolldata en talentgegevens alleen maar afzonderlijk beheren door de beperkingen van de klassieke payrolltools van de sociale secretariaten; dat waren zwarte dozen, die bevoorraad moesten worden via het HR-management, in het beste geval via een geautomatiseerde interface.

Door de payroll te integreren in SuccessFactors kunt u rekenen op een geïntegreerd HR-systeem, waar de data allemaal op één plaats worden beheerd. Geen dubbele invoer meer, geen desynchronisatie, maar een coherente oplossing van payroll tot en met talentbeheer.

3. Automatisering, conformiteit

Als wereldwijde referentie biedt SAP een payroll-oplossing in de Cloud die in staat is de payroll in meer dan 46 landen te ondersteunen. De internationale troef is de vereiste flexibiliteit die blijkt uit een doorgedreven automatiseringscapaciteit die veel verder gaat dan de meeste klassieke payroll-systemen op de Belgische markt.

Natuurlijk is het de Belgische payroll die in de eerste plaats onze belangstelling wegdraagt, net zoals de conformiteitsgarantie ten opzichte van de reglementeringen. Ook dat is een onderdeel van de package. Met uw payroll op SAP kunt u, dankzij Persolis en Partena, rekenen op het serviceniveau dat u mag verwachten van een sociaal secretariaat dat marktleider is.
De impact op de gebruikskosten en – wat misschien nog belangrijker is – op de productiviteit, is reëel.

4. Implementatie: 3 tot 6 maanden

Is het ingewikkeld om de payroll over te zetten naar SuccessFactors? Helemaal niet. In maximum zes maanden is uw systeem operationeel. De aanpak is helder en duidelijk afgebakend, de kosten blijven beheersbaar.

Meer weten?

Download onze White Paper #2 over het onderwerp.

Wacht niet langer en neem contact op met onze expert voor gepersonaliseerd advies:

    captcha :