Onze diensten

Projecten

Doorheen de projecten bouwen we samen met u de tool die aan uw verwachtingen zal beantwoorden en u kunt rekenen op ons engagement betreffende de functies, het budget en de planning.
Voor de levering baseren we ons op de door de uitgevers aanbevolen methodologieën, aangevuld met onze ervaringen, onze kennis van de HR-sector, onze accelerators en onze eigen tools.
We zijn bovendien de enige Belgische dienstverlener die een volledig lokaal aangepast en geïntegreerd aanbod kan leveren dat SuccessFactors verbindt met de payrollmotor van Partena. Onder het logo ‘Powered by Persolis’ hebben we een eengemaakte methodologie ontwikkeld en leveren een geïntegreerde gebruiksklare oplossing.

Maintenance & support

Human resources zijn een levende materie. Uw HRIS moet dus ook kunnen evolueren, niet alleen om up-to-date te blijven ten opzichte van de wettelijke vereisten, maar ook om nieuwe praktijken in te voeren of nieuwe functie toe te voegen. In dat soort context hangt het imago van een HR-departement samen met zijn vermogen om de nodige diensten te kunnen blijven verlenen (payroll,…). Ook de dynamiek die het een bedrijf kan inspireren via evolutieve en flexibele tools die waarde genereren, speelt een rol.
We begeleiden u van dag tot dag om uw tool en uw HR-organisatie te helpen leven. In het kader van uw SuccessFactors platform bieden we u de bijhorende diensten voor analyse, voorbereiding en installatie van de driemaandelijkse releases. Zo kunt u er met een gerust hart, op uw eigen tempo en naargelang uw prioriteiten uw voordeel mee doen.

Apps

Naast de standaardisatie die wordt aangeraden door cloudtools, is de huidige trend bij HR-platforms te evolueren naar meer openheid, interconnectiviteit en personalisatie door toevoeging van specifieke functies. Of het nu gaat om een opfrissing van de visuele weergave van uw SAP platform on-premises (FIORI), of om de toevoeging van functies aan Successfactors (via SCP, CPI), onze technologische expertise is uw troef. Laten we samen kijken hoe we de onderscheidend kenmerken kunnen creëren die ervoor zorgen dat u kunt beschikken over een unieke tool op uw maat.

Outsourcing

De neiging om zich te concentreren op zijn kernactiviteiten is niet nieuw. Ze neemt vandaag toe in HR, dankzij de komst van cloudtools, die leiden tot een ‘As A Service’ cultuur. Er blijven nog steeds veel scenario’s mogelijk die bovendien flexibel zijn en aangepast kunnen worden aan uw noden. We kunnen instaan voor het gehele of gedeeltelijke beheer van uw platform via outsourcing, zowel binnen uw infrastructuur als daarbuiten. In dat geval zorgen wij voor alles en kunt u zich concentreren op uw kerndoelstellingen.