Persolis en Partena Professional begeleiden Decathlon bij integratie SAP SuccessFactors

Decathlon koos voor SAP SuccessFactors als belangrijke stap in de digitale transformatie van hun hr-beleid. Partena Professional en Persolis namen de integratie en de begeleiding op zich. Lees hier alles over hun ervaringen.

SAP SuccessFactors: efficiëntiewinst op elk niveau

« Onze eerste bezorgdheid? Een partner vinden met dezelfde waarden als Decathlon. Ambitie om samen te groeien en de relatie leverancier-klant te overstijgen, dat was essentieel voor ons », klinkt het bij Sebastien Cauchy van het hr-team van Decathlon Belgium. En het was een match, op elk vlak. De eerste indrukken bij Decathlon zijn alvast positief, aldus Sebastien Cauchy.

« De juiste mensen op de juiste plek inschakelen én hen de verantwoordelijkheid geven die ze verdienen. SAP SuccessFactors maakt dit mogelijk voor ons. »
Sebastien Cauchy (RH-Team Decathlon Belgium)

Decathlon koos resoluut voor Partena Professional en Persolis als partner in hun digitale transformatie. Sebastien: « Dankzij SuccessFactors kunnen we onze hr-processen digitaliseren. De software laat ons toe om beslissingen eenvoudiger lokaal en autonoom te nemen, zonder daarvoor een beroep te moeten doen op de overkoepelende hr-dienst. »

Het lijstje van voordelen tikt mooi aan. « Niet alleen sparen we heel wat kosten uit, het systeem laat ons toe om performanter, sneller en autonomer te werken. Ik mag ook stellen dat we als organisatie een stuk flexibeler zijn geworden. » Efficiëntiewinst is dus het magische codewoord. Zonder het einddoel uit het oog te verliezen: sport toegankelijk maken voor een zo groot mogelijk publiek.

Een hr-tool op maat van de moderne onderneming

De positieve geluiden zijn niet enkel te horen bij Decathlon. Ook Partena Professional en Persolis zijn erg tevreden over de samenwerking. Jean-Luc Stiernon en Laurent De Paermentier van het Solutions team hebben hun schouders onder dit project gezet.
Laurent De Paermentie : « Decathlon is een ambitieuze klant die heel wat wil verwezenlijken. Een eindproduct dat volledig beantwoordt aan de noden van Decathlon, dat was ons duidelijke doel. »

« Decathlon is een ambitieuze klant die heel wat wil verwezenlijken. Een eindproduct dat volledig beantwoordt aan de noden van Decathlon, dat was ons duidelijke doel. »
Laurent De Paermentier (Solutions team)

Jean-Luc Stiernon : « Decathlon trekt resoluut de kaart van decentralisering. De medewerkers in het veld hebben voortaan meer autonomie. SAP SuccessFactors is een tool gemaakt voor ondernemingen die mikken op een end-to-end proces. Als partner tekenen we uit hoe we deze doelstelling het best kunnen bereiken en zorgen we voor een nauwgezette opvolging. »

Op zoek naar een hr-beleid dat klaar is voor de toekomst? SAP Successfactors is de ‘one-stop-shop’ voor uw personeelsbeleid. Van salarisverwerking over aanwervingen tot verlofplanning: alle facetten komen aan bod. Persolis begeleidde Decathlon samen met Partena Professional tijdens hun SAP SuccessFactors-project. Waarom u niet ?

Wenst u meer informatie over SAP SuccessFactors? Ontdek er hier alles over.