Onze oplossingen & technologieën

Implementatie SAP – SuccessFactors

SAP HCM en SuccessFactors zijn al sinds vele jaren referentietools inzake human resources management. De platformen dekken alle HR-noden met een enkele geïntegreerde en door zijn gebruikers gevalideerde tool: personeelsbeheer, time management, payroll, talentbeheer, reporting,… Persolis denkt mee na over de Werknemerservaring en draagt bij tot de ontwikkeling van specifieke functies. De technologieën die we voor u inzetten, zijn pragmatisch, geïntegreerd en evolutief. Uiteraard bereiden we samen de overgang naar de Cloud voor om aldus te kunnen ingaan op de uitdagingen die de nieuwe werkvloer met zich meebrengt.

Aanvullende producten bij SAP ontwikkeld door Persolis

De geïntegreerde HR-platformen stellen zich meer en meer open. Daardoor is het voortaan mogelijk om uw voordeel te doen met een groot aantal randmodules die voor een reële meerwaarde zorgen. Het stelt u ook in staat uw HR-platform te personaliseren.

Dankzij de technologische beheersing van Persolis kunt u het verschil maken bij uw medewerkers van vandaag en morgen.

Naar een ecosysteem van partners om uw HR-informatiesysteem te ondersteunen.

Voorbeelden ?

Dankzij het partnerschap met Accenture Software for Human Capital Management, bieden we add-ons voor SAP HCM en Successfactors die de efficiëntie van uw platformonderhoud verbeteren (data-anonimisering, testen, documentmodelbeheer, enzovoort). We hebben ook de CoCar-applicatie ontwikkeld op het SAP Cloud Platform, een tool die uw medewerkers de mogelijkheid biedt om hun carpooling te organiseren met behulp van de vele Google Maps-functies. Anderzijds kunnen we uw processen voor het genereren van documenten uitbreiden met functies voor gekwalificeerde elektronische handtekeningen. Wat zijn de voordelen voor het bedrijf? Ontwikkeling van interpersoonlijke relaties, positieve impact op het milieu …

Meer weten over onze aanpak van Employee Experience?