Inspiratiebronnen en evenementen

We vallen in herhaling, maar toch zeggen we het nogmaals: delen zit in het DNA van Persolis! Welkom dus op de plek waar we delen wat we hebben: “white papers” om te downloaden, afspraken om in uw agenda te zetten, juridische elementen uit de jurisprudentie om te noteren, … en nog veel meer! Via de HR & Technology projecten die we samen ontdekken via deze publicaties en evenementen, willen we ook een positieve en ambitieuze ingesteldheid delen.

We hebben verschillende sterke thema’s geïdentificeerd die ongetwijfeld centraal staan in het digitale transformatieproces dat bezig is binnen onze bedrijven: het ontwikkelen van de autonomie van onze medewerkers, het verbeteren van de werknemerservaring via HR-platformen, de inburgering van de technologische verandering, … Kortom, alles wat we samen met u elke dag willen bereiken: technologische tools ten dienste stellen van de mensen om zo ieders engagement en prestaties te vergroten. Maak het uzelf dus gemakkelijk en enjoy!

White Paper #2 – SAP Payroll oplossing nu beschikbaar in de Cloud – Flexibiliteit en autonomie promoten door het administratief beheer van de loonadministratie

Profiteren van de “uitzonderlijke” tijden die we nu meemaken is niet zomaar een uitdrukking… De crisis biedt echt wel kansen. Digitale innovatie is inderdaad een van de belangrijkste opties die ons ter beschikking staan. De overstap naar pure Cloudmodus voor SuccessFactors Employee Central (EC) en Employee Central Payroll (ECP) biedt de mogelijkheid om snel over een robuuste oplossing te beschikken die is aangepast aan de nieuwe realiteit van het werk, het zogenaamde ‘New Normal’. Download deze nieuwe White Paper gratis – zie ook de video testimonials van onze experts! – van Persolis en Peoplesphere en ontdek hoe het EC/ECP platform u kan helpen flexibiliteit en autonomie in uw teams te ondersteunen. Veel plezier met lezen!

  captcha :

  White Paper #1 – “Digitale transformatie van de payroll: hoe de autonomie van de managers en de Employee Experience verbeteren?”

  Vormt de vereenvoudiging van administratieve processen niet het begin van een positieve ’employee experience’? De samenwerking die Decathlon België en Persolis op punt stelden, bevat een aantal waardevolle elementen om over na te denken in deze tijden van digitale revolutie …

  De digitale transformatie van een gezamenlijk beheerde loonadministratie streeft inderdaad naar een dubbel doel: het leven van de managers gemakkelijker maken en de medewerkers vanaf dag één laten proeven van de efficiëntie die hun loopbaan binnen het bedrijf zal kenmerken.

  Een snel en correct beheer van administratieve en verloningskwesties blijft ongetwijfeld een fundamentele pijler om het leven van werknemers te vergemakkelijken. Decathlon België deed daarom een beroep op Persolis vanwege diens expertise in digitale transformatie gericht op het verbeteren van “de werknemerservaring”.

  Download de gratis Whitepaper aangeboden door Persolis en Peoplesphere en ontdek de doelstellingen, methode en voordelen van een succesvol project om de “werknemerservaring” te verbeteren.

   captcha :