De Persolis-methode

Uiteraard bieden we de medewerkers een verrijkte gebruikerservaring, maar we willen nog verder gaan dan dat. Uw medewerkers, bedienden, arbeiders en managers verdienen het zeker dat we over hun comfort waken. Ook voor de HR- en IT-teams is het nodig dat we ons om hun noden bekommeren.

Ons ‘value proposition’ model

Onze belofte ‘Making Work Life Easier’ richt zich tot alle stakeholders in het gebruik van uw HR-platform. Het IT-departement waardeert onze technische expertise en ons vermogen om de tools zo reactief mogelijk te doen evolueren. Al deze specifieke kenmerken van HR-informatica die de IT zo vaak voor problemen stellen, worden door onze tweetalige teams in handen genomen. Het HR-departement kan rekenen op een geïntegreerde aanpak die het beheer van basiselementen zoals de payroll beveiligt en nieuwe kansen biedt voor een geoptimaliseerd talent management.

Door de toegankelijkheid en leesbaarheid van de HR-toepassingen te verbeteren, bieden we elke medewerker en diens oversten intuïtieve tools die ze autonoom kunnen gebruiken voor een dynamische interactie met de organisatie waartoe ze behoren.

Hoe we uw projecten beheren

Betrouwbaarheid, snelheid en empathie. Als een HR-team een informatiseringsproject moet uitvoeren, moet dat een geruststellend proces zijn, meer bepaald door een ernstig beheer van de budgetten en termijnen, maar ook via een permanente begeleiding, door rekening te houden met de uitdagingen en een specifieke kennis op het vlak van HR.

Efficiëntie is een sleutelelement in de projecten. Daarom hebben we een methodologie op punt gesteld waardoor de HR-oplossingen snel geïmplementeerd kunnen worden. We hebben ze Plug & Play gedoopt. Via Plug & Play verbinden we ons ertoe op een snelle en zo goedkoop mogelijk manier een gestandaardiseerd HR-proces uit te rollen (rekrutering, opleiding, evaluatie). Voor de payroll in het bijzonder beschikken we over een gezamenlijk aanbod met Partena: Plug & Pay. Dat reikt verder dan de setup van een tool, maar integreert ook de klassieke HR-diensten van een sociaal secretariaat.

Oor voor uw noden en hun vertaling naar ICT-toepassingen

Het is niet altijd eenvoudig om HR-behoeften te vertalen naar een IT-toepassing. Dat is ongetwijfeld een van de belangrijkste uitdagingen voor de digitale transformatie. HR-administratie is vrij goed gemodelleerd op IT-niveau, ook al vraagt de evolutie van de regelgeving dat we voortdurend klaarstaan om onze tools aan te passen. Alle aspecten inzake Talent Management zijn dan vaak weer complexer om aan te pakken. Vandaag biedt SAP SuccessFactors een reeks geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen die u echt zullen verrassen. Persolis heeft een unieke expertise ontwikkeld die uw leven gemakkelijker zal maken en de manier waarop uw medewerkers de efficiëntie van HR-processen ervaren diepgaand zal veranderen.

Kant-en-klare SuccessFactors: onze Plug & Play package

Eerst en vooral is ROI nu belangrijk. De kant-en-klare aanpak die Persolis ter beschikking van zijn klanten stelt, bestaat uit de snelle inzet van een set vooraf gedefinieerde en gestandaardiseerde features voor een beperkt budget. Dankzij onze expertise als SAP-reseller, kunnen we de HCM-modules van SAP / Successfactors in pakketvorm binnen korte deadlines implementeren, zonder toegevingen te moeten doen betreffende de betrouwbaarheid van het HR-systeem. Dankzij onze integratiediensten kunt u snel aan de slag met een beperkt budget. Neem vlug contact met ons op voor meer informatie.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!