AG Insurance herziet zijn HR-portaal volledig dankzij Persolis en de FIORI-technologie.

Sinds meerdere jaren kan AG Insurance rekenen op de medewerking van Persolis voor de ontwikkeling van het HR-departement, meer bepaald door te kiezen voor Fiori-technologie. Dit is de getuigenis van Christelle Bouhy, Methods HR & Analytics.

« In een wereld waar iedereen apps gebruikt om het leven te vergemakkelijken, wilden AG Insurance en het HR-departement hun medewerkers een doeltreffende ervaring bieden. Daarom kozen we in 2014 voor de Fiori-technologie om een intuïtieve interface te creëren. Surfers hoeven niet meer te zoeken om HR-informatie te vinden. Door op de tiles te klikken, krijgen de medewerkers toegang tot de relevante documentatie en formulieren », legt Christelle Bouhy van het HR-departement van AG Insurance, uit.

« Geen handleidingen meer om te gebruiken voor een lancering. Een demo en ga. »
Christelle Bouhy, Methods HR & Analytics

Christelle is enthousiast: “Met zijn visuele duidelijkheid die aangepast is aan de communicatiecodes van ons bedrijf, hebben we vastgesteld dat onze medewerkers snel vertrouwd waren met de navigatie in onze portal. Gedaan met handleidingen in de aanloop naar een lancering: een demo volstaat om ermee weg te zijn.”

« AG Insurance wilde het gebruik van HR-tools voor zijn personeel dynamischer en gemakkelijker maken. Al meer dan tien jaar zorgen we ervoor dat we beschikken over de meest geschikte oplossingen om aan de noden van onze klanten te voldoe, meer bepaald met de ontwikkeling van de FIORI-applicaties die intuïtief en gebruiksvriendelijk zijn. »
Michael Vander Sypen, HRIS Project Manager.

« We hebben een beroep gedaan op Persolis om ons te helpen bij de ontwikkeling van deze HR-ontwikkeling; ze staken een hand toe voor de coördinatie, ter ondersteuning bij de functionele analyses en voor de technische ontwikkeling. Dit gemengde AG-Persolis team werkte in Agile modus samen, door meerdere tiles te groeperen per sprint. De bijdrage en de expertise van elke medewerker heeft het in combinatie met een resultaatgerichte visie mogelijk gemaakt om het project on scope, on time en on budget op te leveren.

Sinds de lancering blijven we het HR-dienstenaanbod verbeteren via nieuwe tabs, aldus de HR van AG Insurance.

Creëer meer HR-waarde en bouw voort op uw HR-systeem door de gebruikerservaring te transformeren.
Voor meer info kunt u contact met ons opnemen.