AG Insurance herontwerpt zijn HR-portaal volledig dankzij Persolis- en FIORI-technologie

Al vele jaren doet AG Insurance in het kader van de ontwikkeling van zijn HR-departement een beroep op Persolis, meer bepaald met behulp van de Fiori-technologie. Ontdek hierna de getuigenis van Christelle Bouhy, Methods HR & Analytics.

“In een wereld waarin iedereen apps gebruikt om het zichzelf gemakkelijker te maken, wilden AG Insurance en het HR-departement hun medewerkers een doeltreffende ervaring bieden. Daarom kozen we in 2014 voor de Fiori-technologie, om een intuïtieve interface te creëren. Het is niet meer nodig uw weg te zoeken om toegang te krijgen tot HR-informatie. Door op de interfaces te klikken krijgt de medewerker toegang tot de relevante, gepersonaliseerde documentatie en formulieren”, aldus Christelle Bouhy van het HR-departement van AG Insurance.

“Gedaan met de handboeken die je moet voorzien voor een lancering: gewoon een demo en je bent vertrokken”, aldus Christelle Bouhy, Methods HR & Analytics.

Christelle Bouhy, Methods HR & Analytics

Ze is enthousiast: “Met zijn duidelijke visual aangepast aan de communicatiecodes van ons bedrijf, hebben we vastgesteld dat onze medewerkers al snel vertrouwd waren met het browsen doorheen de portal. Voor een lancering heb je geen manuals meer nodig: een demo volstaat.”

“AG Insurance wilde het gebruik van zijn HR-tools voor zijn personeel dynamischer en gemakkelijker maken. Sinds tien jaar bieden we de meest geschikte oplossingen om te beantwoorden aan de noden van onze klanten, meer bepaald met de ontwikkeling van FIORI-toepassingen: die zijn intuïtief en gebruiksvriendelijk.”

Michael Vander Sypen, HRIS Project Manager.

“We deden een beroep op Persolis om ons te helpen bij de HR-ontwikkeling voor de coördinatie, support voor de functieanalyses en voor de technische ontwikkeling. Het gemengde team met mensen van AG en Persolis werkte in Agile modus, door meerdere interfaces per deadline te groeperen. De samenwerking en ieders expertise hebben er mede door de resultaatgerichte aanpak voor gezorgd dat het project ‘on scope, ‘on time’ en ‘on budget’ opgeleverd kon worden.

Sinds de lancering blijven we ons aanbod van de HR-dienst verbeteren via nieuwe interfaces”, aldus de HR van AG Insurance.