Over Persolis

Wie zijn wij ?

Persolis werd opgericht in 2006 met de bedoeling een netwerk samen te stellen van onafhankelijk ingestelde experts in SAP HCM technologie, op zoek naar een professionele en tegelijk aangename werksfeer. Aan die basis is sindsdien niets veranderd. We zijn gegroeid door de HR-technologieën te diversifiëren (HR Access, TalentSoft, Nakisa, Successfactors) en door meerdere partnerships te sluiten met sleutelspelers inzake HR in België, zodat de oplossingen die we aanbieden optimaal beantwoorden aan de noden van de markt.

In 2015 sloten we een strategische alliantie met een hoofdrolspeler in de Belgische payrollsector: Partena Professional. Deze samenwerking vertrekt vanuit gedeelde waarden en belichaamt ons gezamenlijke streven om de Belgische markt een technologisch platform aan te bieden dat de eigenheid van de lokale markt combineert met de best practices inzake HR, alsook een volledige catalogus HR-diensten.

Na meer dan tien jaar en ook met meer dan 40 consultants in ons netwerk dragen we expertise, gebruiksvriendelijkheid en onderlinge hulp nog steeds hoog in het vaandel. Aan pure concurrentie of winstbejag hebben we geen boodschap; aan openheid en transparantie wel.

Als u ook belang hecht aan deze waarden, luisteren we graag naar wat u te vertellen heeft, of u nu op zoek bant naar een job, een tool op het vlak van HR wilt ontwikkelen of op zoek bent naar een betrouwbare partner.